Sommarläger 15-16/8-2024

Sommarläger för ungdomar – av ungdomar. Aktiviteter som passar alla, inga förkunskaper krävs.

Under två dagar i slutet av sommarlovet bjuds ungdomar 9-15 år till skogen, närmare bestämt GOK-stugan utmed Sjötorpsvägen.

Aktiviteter kommer ske i och kring skogen med lite olika lekar, orienteringsövningar och äventyr. Allt anpassat efter deltagarna. Har vi tur med vädret passar vi såklart på att bada i Hemlingbysjön också.

Det är klubbens och grannklubbens äldre ungdomar + 15 år som leder alla aktiviteter medan några vuxna står för mathållning och säkerhet.

De som vill får gärna övernatta mellan dagarna. På kvällen brukar det grillas hamburgare och fotbollsplanen får agera tältcamping.

Välkommen till två roliga dagar med många skratt!

Kostnad: 300-400 kr

Datum och tid:

Dag 1: Start torsdag 15/8 kl. 9:00

Avslut  torsdag kl. 16:00

(Om man vill stanna kvar på kvällen finns det möjlighet att övernatta i egna tält på fotbollsplanen intill stugan. De som övernattar bjuds på korv- och hamburgergrillning som kvällsmat och grötfrukost på fredag morgon.) 

Dag 2: Start fredag 16/8 kl. 9:00 

Lägeravslut fredag kl. 15:30

(På fredag kväll arrangeras även en deltävling i Trimtex-cup med start från 17:00. Anmälan till detta sker separat via Eventor. Trimtex-cup går bra att delta på utan att man deltagit på lägret.)

Anmälan till lägret sker senast måndag 5/8 till Åsa Jernberg  jernberg_asa@hotmail.com

Meddela i anmälan: fullständigt personnummer på ungdomen, epost och mobilnr. till målsman och ev. allergier eller annat som kan vara bra att känna till. (Meddela även om din ungdom redan nu vet om den vill övernatta.) 

Lägret delfinansieras av Gävle kommun