Träning

Träningar som arrangeras av Gävle OK ska vara öppna för alla medlemmar och av bra kvalité där alla är välkomna att träna.
Plats och tid annonseras i kalendern och under nyheter.

Detta är utbudet vi i Gävle OK erbjuder:

Måndag

Löpteknik Gavlehov.
Här kör vi löpskolning, intervaller och spänstövningar i Gävles inomhushall Gavlehov. Detta gör vi under vinterhalvåret med start i november och håller på till tävlingssäsongen drar igång.

Tisdag

Teknikträningar
Under säsong kör vi teknikträningar på tisdagar som alla kan vara med på.

Natt och StadsOL
Under vinterhalvåret varvar vi mellan Nattorientering och StadsOL. Nattorienteringen sker oftast på fasta kontroller från Hemlingbystugan. Banorna brukar hålla blå eller svart nivå med olika banlängder. Detta pass kanske inte är för nybörjarna men vill man ha en utmaning är dessa pass grymma.

Stadsorienteringen springer vi stadsnära (var av namnet). Orienteringen är enkel, vi startar gemensamt och tempot brukar trissas upp efter som. Ett lite mer löp-betonat pass.

Onsdag

Nattcuper och Veckoturen.
Under säsongen utnyttjar vi Veckoturen. Här erbjuds orienteringsbanor av olika svårighetsgrad och längd, så detta arrangemang passar alla!

Under våra nattcuper erbjuds kul orientering, ofta med gemensam start. Banor och banlängder som passar alla. En rolig form som blir stafett lik och trissar gärna upp tempot. Nattcuperna arrangeras under vinterhalvåret mellan säsongerna.

Start Nattcup

Torsdag

Löp kvalité!
Vi kör intervaller av olika slag eller backe. Passen är upplagda så att alla kan vara med. Här tränar vi upp vår speed och det finns inget bättre sätt att bedriva intervallträningar än i grupp. Oftast håller vi till i GOK-stugan eller uppe vid Hemlingbystugan.

Fredag

Löpteknik Gavlehov.
Här kör vi löpskolning, intervaller och spänstövningar i Gävles inomhushall Gavlehov. Detta gör vi under vinterhalvåret med start i november och håller på till tävlingssäsongen drar igång.

Lördag

Ingen organiserad träning men självklart fritt fram att köra vad man känner för 😊

Söndag

Gemensam distansträning.
Veckans helt klart trevligaste pass. Vi utgår från GOK-stugan där fart och banlängder anpassas efter deltagare träningen avslutas med gemensam soppa och fika. Ett bra tillfälle att träffas och prata med alla i klubben. Detta kör vi under vinterhalvåret.