Försäljning av Ullmax – sista beställningsdag 8 oktober

Många är bekanta med vad Ullmax har att erbjuda och vad det är. Om inte, är det kort och gott fantastiskt sköna funktionskläder för träning och friluftsliv men även till vardags. Kläderna finns för dam (stl XS-XXL), herr (stl XS-XXL) samt för barn (stl 100-160).

Nu kör vi höstens första Ullmax-kampanj. Fysiska kataloger kommer inom kort finnas för avhämtning på Runebergsvägen 22. (Ring gärna innan så att vi är hemma. Om inte ser vi till att katalogerna finns på bron. Helena 070-3187206, Lars-Erik 073-3272152).
Som alltid erbjuder Ullmax ett större utbud i sin webshop. Det större utbudet finns tillgängligt för alla kunder via din säljlänk (instruktion längre ner i texten).

Vänligen läs nedanstående instruktioner om vad som behöver göras för att kunna registrera era försäljningar.

Även i år erhåller alla registrerade säljare, med en försäljning över 3.000 kr, en gåva. Gåvan läggs automatiskt till på ditt konto när försäljningsgränsen uppnåtts.

För dig som ”enbart” önskar köpa Ullmax underbart sköna kläder går det naturligtvis bra att även göra det. Antingen kontaktar ni en kompis i klubben, som har registrerat sig som säljare, eller också lägger ni in era beställningar på familjen Liljeströms säljlänk.

Beställning / Orderhantering / Inloggning säljare:

Skapa enkelt en egen användare på www.ullmax.se. Klicka på ”logga in” och välj ”säljare”. När du skapar säljarkontot skall gruppkoden 440160 anges. Fyll i dina uppgifter och välj ”Skapa ett konto”. Där kan du sedan lägga in de varor som dina kunder har beställt.
I vänster spalt under ”Min profil”, ser du dina inloggningsuppgifter till nästa gång: Id nr och pin.
Om du skapade en ”säljare” till säsongen 2022/2023 behöver du inte skapa någon ny i år.

När säljarkontot är skapat är det bara att klicka på säljlänkar – i den vänstra spalten. Via säljlänken (som du kopierar in i ett mail eller ett Facebook inlägg) kan dina kollegor, vänner eller släktingar lätt lägga in sina beställningar direkt på ditt säljkonto. När dina beställningar har lagts in på ditt säljarkonto reserveras varorna hos Ullmax – så lägg gärna in dem så snart en beställning har erhållits.

Frågor/funderingar? Hör av er till Helena eller Lars-Erik så skall vi göra vårt bästa för att svara.

Den första beställningen skickas på morgonen den 9 oktober, med beräknad leverans runt den 12 oktober.

Lycka till med din försäljning,
/Helena och Lars-Erik

1 reaktion på ”Försäljning av Ullmax – sista beställningsdag 8 oktober”

  1. Pingback: Dags för Ullmaxbeställning igen – sista beställningsdag 14 december – Gävle Orienteringsklubb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *