Natt-KM + Höstmöte = SANT

14e november myser vi till det med 2023 års klubbmästerskap. Det bjuds på nattorientering från vår fina klubbstuga och därpå följer ett höstmöte du aldrig sett maken av tidigare, med start kl 19. Mer info om klubbmästerskapet – se separat nyhet!.

Under höstmötet kommer vi få uppleva en tillbakablick på ett härligt orienteringsår men även utse Årets BOM. Där nominerar du dig själv genom att hjärtligt bjuda på dina eskapader i skogen. Nomineringen, i form av länk till Livelox, skickar du själv till hellothatmountain@gmail.com och gärna med en liten berättelse om vad som hänt. Styrelsen kommer sen utse några finalister som kommer lyftas fram lite extra vid höstmötet och slutligen utses vinnaren som förutom ära, berömmelse och hjärtliga skratt kommer få ta emot ett oemotståndligt pris.

Anmälan. Då Styrelsen gärna vill bjuda på lite förtäring önskas anmälan senast 12e november.

Önskar du delta på distans, använd denna länk till videomöte.

Väl mött / Styrelsen och KM-arrangörerna

2 reaktioner på ”Natt-KM + Höstmöte = SANT”

  1. Anna Berggren

    Anmälningslänken ovan behöver uppdateras, för när man följer länken kommer man in i redigera aktivitet istället för anmäl till aktivitet.

    1. Hoppas jag lyckades justera det rätt. OM någon inte får till anmälan går det alldeles utmärkt att skriva här i kommentarsfälten också, alternativt gå direkt till Klubbaktiviteter o anmäla sig den vägen. Vi ses!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *