POM 2023

Vi är några stycken som pratat om att åka till POM 2023 och det är bara roligare ju fler vi blir.

I år går tävlingarna vid Sao Bartolomeu do Outeiro. Första etappen går av stapeln 18 februari och fjärde och sista 21 februari. På hemsidan hittar ni all information om tävlingarna – https://pom.pt/2023/

TAP flyger direkt från Arlanda till Lissabon. Lämpligen flyger vi ner 16 februari klockan 14:20 med TP0789 och hem den 22 februari klockan 12:50 med TP0788.

Innan vi går vidare och bokar boende, hyrbilar och anmälan till tävlingarna har vi lagt upp en klubbaktivitet i eventor – https://eventor.orientering.se/Activities/Show/16956. Gå in där och markera att du hänger med och om du kan tänka dig vara chaufför.

Boende: Sao Bartolomeu do Outeiro ligger i höjd med Lissabon 15 mil in i landet. Närmaste större stad är Evora där vi troligtvis hittar ett bra boende. Valbo AIF har bokat boende på Ibis Evorahttps://all.accor.com/hotel/1708/index.en.shtml. Men vi tar det i ett andra steg när vi ser hur många vi blir och hämtar in förslag från alla intresserade.

Tävlingarna: Sista anmälningsdag är 2 februari. Du anmäler dig via plattformen oasis – https://www.orioasis.pt/oasis/express.php?action=express&eventid=2620&sh=s&. Det finns som vanligt ett Model Event den 17 februari och eventuellt natt sprint den 19 februari. Eventuellt kan vi samordna anmälan, så avvakta.

Frågor kan ställas till Anders Enmark eller Jerker Boman

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *