Valberedningen speaking!

Hej alla medlemmar!

Vi kommer under nästa årsmöte (i april eller mars 2023) ha några avgående från poster i vårat föreningsarbete. Dessutom behöver vi viss förstärkning i vissa kommittéer. Därför tänkte vi skapa ett ställe för er medlemmar att tipsa oss om potentiella nya kandidater till dessa poster. Är det någon du tänker på som skulle passa för rollerna, eller kanske är du själv sugen på att testa något nytt? Nu har ni chansen!! Fyll i formuläret! 

Självklart kan du också byta ansvarsområde om du är sugen att prova på något nytt inom föreningen!

Det känns väldigt kul att ni är så många som vill engagera er i vår verksamhet, men nu behöver vi alltså förstärkning!

Vi vill verkligen understryka att det är helt vitalt att en organisation har aktiva medlemmar som är villiga att hjälpa till för att verksamheten ska fungera och således behöver vi verkligen er alla. – Med detta vill vi påminna om att om ni uppskattar föreningen och det vi gör tillsammans så tycker vi att ni alla kan fundera över om ni på något sätt kan tänka er att också ge tillbaka något till klubben så att vi kan fortsätta ha en fungerande verksamhet. Oavsett om ni engagerat er tidigare och inte gör det längre, eller är helt nya i klubben så behöver vi hjälpas åt! Ingen klarar allt själv, men vi klarar allt tillsammans!

https://forms.gle/Jvv885aALPQe2aLMA

Posterna som kommer utlysas till nästa årsmöte är för tillfället: 

  • 1st ordförande
  • 1st valberedning
  • Förstärkande deltagare i arrangemangskommittén

Information från avgående Jan Sjöhed (ordförande):
Jag har som ni vet varit ordförande i 7 år när vi kommer till årsmötet nästa år. Det behövs nya krafter som tar vid.

Information från avgående Kristin Boman (valberedning):
Jag har haft posten valberedning under många år och tycker det är svårt att bedriva god kontakt med klubbens medlemmar när jag numer bor i Stockholm. Att arbeta som valberedning är dock ett väldigt kul engagemang där en får etablera kontakt med alla åldrar inom klubben och verkligen se hur vi tillsammans kan utforma en fantastisk verksamhet.

Om posterna som utlyses inte låter som precis det du är sugen på att engagera dig i, så går det att fylla i formuläret ändå så kan vi hjälpas åt att hitta ett annat engagemang inom klubbens verksamhet som du tycker låter spännande. Det finns en roll för oss alla!

För vidare information om våra olika kommittéer: Kommittéerna
För vidare information om föreningens styrelsemedlemmar:  Styrelsen

Självklart finns vi i valberedningen tillgänglig för frågor om posterna eller föreningens verksamhet i övrigt så det går bra att höra av sig till oss även via våra kontaktuppgifter:
Kristin Boman, kristin.boman@hotmail.com // 070 355 75 93
Martin Forsslund: martin@forsslund.se // 073 988 55 27

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *